Bare kontoinnehaver for hvert treningsstudio vil kunne bytte et treningsabonnement. Kontoinnehaveren er personen som startet påmeldingsprosessen med CrossFit btwb. Ikke sikker på hvem Konto Eier er for treningsstudioet ditt? Gå til admin admin siden for å finne ut.

Et trenings trenings abonnement kan til enhver tid endres fra administrasjonskonsollen. Gå til treningsmenyen i øverste høyre hjørne av overskriften på www.crossfitbtwb.com. Åpne siden Administrasjonskonsoll.

Når du er i administrasjonskonsollen, må du velge kategorien "Innstillinger" på venstre side av skjermen, etterfulgt av "abonnement" -fanen. Du kan bare kansellere abonnementet ditt via Internett.

Abonnementssiden lar deg se, redigere og avbryte hvert abonnement. Velg Medlemmer Pay abonnement, Dette vil avslutte abonnementet ditt på CrossFit BTWB.