För att skapa ett konto gå till vår anmälningssida och fyll i formuläret. Om du är en gymägare / tränare som vill få din lådan igång, klicka här istället. Alla kontobetalningar behandlas via Stripe.Alla enskilda abonnemang (månatligen / årligt) börjar alla med en 30-dagars gratis provperiod. Om du kopplar ditt konto till gym som täcker medlemmarna btwb-prenumerationer, kommer alla prenumerationer du installerar som enskild att avbrytas eftersom det inte längre behövs. Besök "Hur mycket kostar platsen?" för mer information.